SAŁATKA ZE SZPINAKIEM I FETĄ

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

Składniki podstawowe

  • szpinak świeży

    2 większe garści
  • rzodkiewka

    pęczek
  • cebula czerwona

    2 małe
  • ser feta

    100 g
  • pomidor

    średniej wielkości

Dodatkowo

  • Koperek suszony Prymat

    łyżeczka
  • oliwa

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak myję, osączam na sice i przekładam do miski.
Rzodkiewkę kroję w plasterki, cebulę w półplasterki, fetę w kostkę, a pomidora w cząstki.
Oliwę mieszam z koperkiem, wlewam do warzyw, mieszam.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 23.06.2017 10:50
robię podobną

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat