SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • kukurydza konserwowa

    1 puszka
  • cebula czerwona

    2
  • kapusta pekińska

    1
  • pomidor

    2
  • ogórek zielony

    1
  • Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy drobno. Pomidory, ogórka i cebulę kroimy w kostkę . Tuńczyka i kukurydze odsączmy z zalewy. Wszystko razem mieszamy,
Wyrabiamy sos zgodnie z opisem na opakowaniu i zalewamy składniki.
Odstawiamy do lodówki aby się przegryzła.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kielcok1 07.12.2011 16:05
smaczna
Jaheira11 29.11.2011 22:44
fajnie wygląda- taka dla gości
FAFIK 24.03.2011 07:19
Świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat