Sałatka z surimi i orzechami nerkowca z sosem koperkowo-czosnkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • surimi

  • kukurydza marynowana - mini ko

  • orzechy nerkowca

  • jogurt naturalny

  • koperek

  • czosnek

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paluszki surimi i mini kolby kukurydzy kroimy na podłużne kawałki.

Dodajemy przekrojone na połówki winogrona oraz orzechy, wszystkie składniki delikatnie mieszamy.

Jogurt mieszamy z wyciśniętym ząbkiem czosnku, posiekanym koperkiem, solą i pieprzem i tak przyrządzony sosik podajemy do sałatki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata106 03.07.2012 13:48
super
Jaheira11 26.10.2011 17:17
różnorodność składników zachęca :)
Smakosz6 03.10.2011 09:02
mniam
adam1f 03.09.2011 00:26
ciekawa
eli_555 05.07.2011 13:00
pyszna sałatka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat