Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z surimi i orzechami nerkowca z sosem koperkowo-czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

surimi
kukurydza marynowana - mini ko
orzechy nerkowca
jogurt naturalny
koperek
czosnek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z surimi i orzechami nerkowca z sosem koperkowo-czosnkowym

Paluszki surimi i mini kolby kukurydzy kroimy na podłużne kawałki.

Dodajemy przekrojone na połówki winogrona oraz orzechy, wszystkie składniki delikatnie mieszamy.

Jogurt mieszamy z wyciśniętym ząbkiem czosnku, posiekanym koperkiem, solą i pieprzem i tak przyrządzony sosik podajemy do sałatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 03.07.2012 13:48
super
Jaheira11 26.10.2011 17:17
różnorodność składników zachęca :)
Smakosz6 03.10.2011 09:02
mniam
adam1f 03.09.2011 00:26
ciekawa
eli_555 05.07.2011 13:00
pyszna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak