Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selerem i żurawiną

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler konserwowy 1 słoik
seler naciowy 2 łodyżki
żurawina suszona 1 garść
orzechy włoskie 1 garść
majonez 3 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selerem i żurawiną

Seler konserwowy odsączamy. Seler naciowy i orzechy/migdały drobno siekamy. Selery, orzechy, żurawinę i majonez łączymy, zostawiając nieco żurawiny i orzechów do dekoracji. Doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Posypujemy pozostawionymi orzechami i żurawiną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kloruś 18.01.2017 21:43
dziękuję bardzo :)
Edita 17.01.2017 10:58
fajny przepis
2milutka 16.01.2017 21:15
apetyczna jest :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak