Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z pomidorem, rzodkiewką i koperkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata 1/2 główki
pomidor 1
rzodkiewki 6 kulek
koperek pęczek
kwaśna śmietana 2 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z pomidorem, rzodkiewką i koperkiem

Sałatę dokładnie płuczemy i osuszamy. Po czym rwiemy ją na mniejsze kawałki. Umyty pomidor kroimy w większą kostkę i dodajmy do sałaty.
Rzodkiewkę kroimy w mniejszą kostkę, a koperek drobno siekamy. Do warzyw dodajemy kwaśną śmietaną oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy.
Podajemy jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak