Sałatka z marchewką i wędzonym indykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    2 szt
  • kukurydza

    1/2 puszki
  • jogurt naturalny

    2 łyżki
  • musztarda

    łyżeczka
  • zioła prowansalkie Prymat

  • sól

  • pieprz

  • jaja na twardo

    2szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchewkę kroimy w kostkę i gotujemy na pół-twardo.

Jajka oraz indyka kroimy w kostkę, dodajemy odcedzoną kukurydzę i ugotowaną marchewkę.

Dodajemy, jogurt, musztardę, sól, pieprz oraz zioła prowansalskie i dokładnie mieszamy wszystkie składniki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
manaika 26.11.2011 21:55
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat