Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z marchewką i rzodkiewkami
Kroki postępowania
Składniki doprawiamy solą i pieprzem, ziołami prowansalskimi i polewamy olejem lnianym.
kapusta pekińska |
1/2 sztuka
|
marchew |
2 sztuka
|
rzodkiew |
5 sztuka
|
cebula |
1 sztuka
|
papryka czerwona |
1/2 sztuka
|
ogórki kiszone |
5 sztuka
|
kukurydza |
1/2 puszka
|
ser feta |
1 kostka
|
olej lniany |
4 łyżka
|
sól i pieprz |
do smaku
|
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
do smaku
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: