sałatka z kiełbasy w zalewie octowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    1/2 kg
  • cebula

    1 szt
  • woda

    1,5 szklanki
  • cukier

    1 łyżeczka
  • sól

  • Pieprz czarny ziarnisty Prymat

    3 ziarenka
  • Ziele angielskie całe Prymat

    3 ziarnka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gotujemy wodę z cukrem,dodajemy pokrojoną w talarki cebulę.Kiełbasę kroimy w kostkę i układamy ją do słoików zalewamy ciepłą zalewą,dokładnie zamykamy słoik.Gotowa jest po trzech dniach.Dodatek do chleba.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krystyna32 25.08.2011 19:06
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat