Sałatka z kapustą pekińską

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1/2 sztuki
  • kukurydza

    1 puszka
  • małe pomidory

    3 sztuki
  • ser żółty

    ok. 10 dag
  • szynka drobiowa

    ok. 10 dag
  • sos tatarski

    2 słoiczki
  • ogórki

    4 sztuki
  • jaja na twardo

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka pokroić w plasterki; kapustę w cieniutkie paseczki; ogórki i pomidory w talarki natomiast ser i wędlinę w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki układać warstwami (kolejność dowolna). Każdą warstwę posmarować sosem. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat