Sałatka z jaj i zielonego groszku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko ugotowane na twardo

    4 szt
  • groszek konserwowy

    1 puszka
  • koper świeży

    1 pęczek
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • majonez

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jaja podzielić na cząstki lub talarki, oprószyć solą, pieprzem. Ułożyć na salaterce sałatkowej, posypać groszkiem, zalać sosem majonezowym. Podawać sałatkę posypaną na wierzchu drobno posiekanym koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (17)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina47 27.02.2012 11:12
super
monika154 07.10.2011 17:13
dobre
Jaheira11 26.06.2011 22:21
apetycznie
rakow2 16.06.2011 17:34
robię podobną
mala2021 20.03.2011 10:34
szybkie i smaczne
ewa19a 06.02.2011 19:23
super przepis
Magdalena/26Mooi 06.02.2011 14:05
pomysłowe
Ania67 24.01.2011 10:33
Dla mnie bomba:)
ElizaT 13.11.2010 10:10
pycha
Tika4444 10.11.2010 07:32
fajna, wypróbuje

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat