Sałatka z gruszek i jabłek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gruszki

    20 dag
  • jabłka

    20 dag
  • cukier

    10 dag
  • śmietanka

    1 szkl
  • sok z czarnych porzeczek

    2 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gruszki obrać i obgotować jabłka umyć pokroić wymieszać ze śmietanką dodać ostudzone i pokrojone gruszki i sok porzeczkowy dokładnie wymieszać i wyłożyć na półmisek przybrać smażoną skórką pomarańczową.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat