Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z filetem z dorsza na zielono
Kroki postępowania
Wszystkie składniki dressingu dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą, pieprzem i wstawić do lodówki na około 30minut.
filet z dorsza |
450 g
|
groszek zielony |
150 g
|
bób |
150 g
|
ogórek zielony |
300 g
|
szpinak świeży |
100 g
|
słonecznik łuskany |
4 łyzki
|
sok z cytryny |
|
sól i pieprz |
|
oliwa |
3 łyzki
|
sok z cytryny |
1 łyżeczka
|
miód |
1 łyżeczka
|
woda |
1 łyżka
|
jogurt naturalny |
5 łyżek
|
koperek |
1 łyżka
|
ząbek czosnku |
1
|
sól i pieprz |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: