Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką szparagową i ziemniakami

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Fasolka szparagowa żółta 25 dag
fasolka szparagowa zielona 25 dag
ziemniaki 30 dag
kiełki brokuła
natka pietruszki
masło roślinne 2 łyżki
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką szparagową i ziemniakami

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, osączyć odstawić do ostygnięcia następnie pokroić w mniejsze kawałki. Ziemniaki obrać i ugotować również w osolonej wodzie, ostudzić i pokroić w talarki. Natkę pietruszki posikać, cebulkę również. Mało roztopić dodać mały ząbek roztartego czosnku. Fasolkę wymieszać z ziemniakami posypać cebulką , natką i kiełkami. Na koniec polać roztopionym masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 28.08.2013 14:18
bardzo apatyczna sałatka :)
Sylwia26 28.08.2013 12:36
proste i jakie smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak