Sałatka z fasoli Piękny Jaś

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola Jaś

    200 g
  • natka pietruszki

  • śmietana

    1\\2 szklanki
  • pieczarki marynowane

    50g
  • sól

  • pieprz

  • cukier

  • musztarda

  • przyprawa do zup i potraw w płynie Kucharek

  • sok z cytryny

  • jaja na twardo

    2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę zagotować musimy najpierw odstawić na 2 godziny i ugotować po 2 godzinach do miękkości ,potem odcedzić i wystudzić , w tym czasie gotujemy jajka i kroimy w kostkę, łączymy z posiekanymi pieczarkami , natką pietruszki, fasolą i smietaną , na koniec doprawiamy do smaku

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 02.03.2013 00:38
podoba mi się
Jodaj 12.02.2013 10:05
fajna :)
Natalia40 11.08.2011 09:41
wow
kanu83 11.08.2011 09:34
musi być pyszna
dana2 10.08.2011 20:53
super
aginaa 10.08.2011 19:29
smaczna
Ania60 10.08.2011 18:54
Super
szyba 10.08.2011 18:22
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat