Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasoli i selera

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
seler konserwowy 1 słoik
ananas z puszki 1/2 puszki
por 1 szt
szynka 20 dag
jogurt naturalny 1 kubek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasoli i selera

Fasole czerwona odcedzamy zalewy i płuczemy ją pod wodą. Seler konserwowy odcedzamy z zalewy i dodajemy do fasoli. Ananasa z puszki , użyjemy 1/2 puszki kroimy w kosteczkę. Pora myjemy i kroimy w plasterki. Szynkę wybieramy chudą kroimy w równą kosteczkę. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Dodajemy jogurt naturalny -mieszamy . Solimy i doprawiamy białym pieprzem do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babajaga1969 25.03.2013 12:17
bardzo lubię czerwoną fasolę, a ta sałatka jest pyszna :)
Monika58 25.03.2013 12:07
pyszna, lekka i pożywna
cukiereczek 25.03.2013 11:05
proste i smaczne
Janina 25.03.2013 10:33
Bardzo smaczne
msmors 25.03.2013 10:32
Super sałatka
joanna__s 25.03.2013 09:39
Nie dość, że dietetyczna, to jeszcze bardzo smaczna. Pycha!!
iwa643 25.03.2013 09:36
Sałatka dietetyczna polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak