sałatka z czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    1/2 szt.
  • cebula

    1/2 szt.
  • ocet

    1 łyżka
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • cukier

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną poszatkować i ugotować. Odcedzić Przełożyć do miski,dodać pokrojona w kostkę cebulę, polać octem,posypać cukrem, solą i pieprzem do smaku. Dokładnie wymieszać

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
usmiech 11.12.2011 15:46
idealna do obiadu
Beata73 05.12.2011 16:59
pyszna
Beata73 05.12.2011 16:59
pyszna
mamusia1 21.10.2011 16:17
robi ja bardzo często!
mamusia1 21.10.2011 16:17
robi ja bardzo często!
daria899 04.04.2011 02:12
bardzo dobra
mamusia1 14.03.2011 14:41
bardzo smaczna
mamusia1 14.03.2011 14:41
bardzo smaczna
Kryska73 19.02.2011 15:22
wspaniała suróweczka
Kryska73 19.02.2011 15:22
wspaniała suróweczka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat