sałatka z czerwonej kapusty

sałatka z czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    1 szt
  • cebula czerwona

    1 szt
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • jogurt

    5 łyżek
  • sok z cytryny

    1/2 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • kolendra

    garść
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę na mniejszych.
Dodać posiekaną kolendrę, musztardę, jogurt, sok z cytryny wszystko dobrze wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat