Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z brokułami i wędzonym łososiem
Wszystkie składniki polewamy jogurtem naturalnym, majonezem i drobno posiekaną natką pietruszki. Doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy. Chłodzimy przed podaniem.
| brokuł |
1 główka
|
| łosoś wędzony plastry |
1 opakowanie
|
| kapusta pekińska |
1/2 sztuka
|
| kukurydza |
1 puszka
|
| jabłko |
1 sztuka
|
| cebula biała |
1 sztuka
|
| natka pietruszki |
1/2 pęczek
|
| majonez |
1 łyżka
|
| jogurt naturalny |
2 łyżka
|
| sól i pieprz |
do smaku
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: