Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka wiosenno-jajeczna

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata kilka liści
rzodkiewka 1 pęczek
ogórek sałatkowy 1 sztuka
zielona cebulka 1/2 pęczek
jaja 3 sztuki
jogurt naturalny 1 kubeczek
sól szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wiosenno-jajeczna

Kroki postępowania

1
Rzodkiewki oczyszczamy, myjemy i kroimy w słupki, dodajemy posiekaną cebulkę.
Krok 1 - Sałatka wiosenno-jajeczna foto
2
Następnie dodajemy porwane liście sałaty oraz pokrojonego ogórka.
Krok 2 - Sałatka wiosenno-jajeczna foto
3
Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę.
Krok 3 - Sałatka wiosenno-jajeczna foto
4
Całość łączymy, doprawiamy do smaku i mieszamy. Smacznego :)
Krok 4 - Sałatka wiosenno-jajeczna foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 12.06.2013 23:13
jest bardzo smaczna
Agula&Stabi 08.06.2013 14:58
Polecemy !!!
Monia 08.06.2013 12:50
Wygląda smacznie i łatwe w przygotowaniu, szkoda tylko, że nie lubię niektórych składników. Ale zawsze można zrobić coś takiego dla domowników :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak