SAŁATKA WIOSENNA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 sztuka
  • pomidory

    3 SZTUKI
  • żółty ser

    30 DAG
  • fasola szparagowa

    1 PUSZKA
  • pieczarki

    10 DAG
  • jogurt naturalny

    1 OPAKOWANIE
  • majonez

  • ogórek

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

WARZYWA MYJEMY, NASTĘPNIE KROIMY, WSZYSTKO MIESZAMY Z MAJONEZEM I JOGURTEM NATURALNYM.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat