Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Sałatka:
-
seler konserwowy
160 gramów -
papryka czerwona
0,5 sztuki -
żółty ser
100 gramów -
polędwica z indyka
150 gramów -
ananas
280 gramów -
majonez
3 łyżki -
Musztarda miodowa Prymat
3 łyżki -
Pieprz czarny mielony Prymat
2 szczypty -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
2 szczypty
Sposób przygotowania
1. Paprykę, ser i polędwicę pokroić w małą kostkę.
2. Selera i ananasa odsączyć z zalewy i również pokroić, a następnie połączyć z resztą składników.
3. Doprawić solą oraz pieprzem i połączyć z majonezem i musztardą. Gotowe, smacznego!
Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się