Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka warzywna z tuńczykiem i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
szczypior
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
jajko 3 szt
papryka czerwona 1 szt
korniszony 3 szt
oliwki czarne 3 łyżki
marchewka 2 szt
Pieprz biały mielony Prymat
ziemniaki 3 szt
pieczarki 15 dag
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka warzywna z tuńczykiem i pieczarkami

Ziemniaki dobrze myjemy i gotujemy w mundurkach. Po ugotowaniu studzimy je ,obieramy z łupiny i kroimy w kostkę. Marchewkę gotujemy zimną kroimy w kosteczkę. Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu jajka obieramy i siekamy . Pieczarki gotujemy i zimne kroimy w mniejsze kawałki. Korniszony kroimy w kosteczkę. Dodajemy posiekany szczypior. Składniki mieszamy . Cebulę obieramy i siekamy ,dodajemy tuńczyka z puszki. Doprawiamy sola i pieprzem .Podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 20.10.2012 15:48
ciekawe połączenie
mikrusiak 20.10.2012 14:48
hmm... aż ślinka cieknie :)
EWI 20.10.2012 09:23
mniam
iwa643 20.10.2012 07:42
Smaczne lekkie i zdrowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak