Składniki:
seler konserwowy | 1 słoik |
ser żółty | 20 dag |
fasola czerwona | 1 puszka |
szczypiorek | |
szynka konserwowa | 25 dag |
majonez | 1/2 słoik |
papryka konserwowa | 1/3 słoika |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
seler konserwowy | 1 słoik |
ser żółty | 20 dag |
fasola czerwona | 1 puszka |
szczypiorek | |
szynka konserwowa | 25 dag |
majonez | 1/2 słoik |
papryka konserwowa | 1/3 słoika |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: