Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka selerowa z kawałkami tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 1 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
pomidor 2 szt
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
natka pietruszki
oliwki zielone 10 szt
Sól czosnkowa jodowana Prymat
ogórki konserwowe 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka selerowa z kawałkami tuńczyka

Seler naciowy myjemy osuszamy i kroimy w paseczki. Pomidory myjemy i kroimy w dużą kostkę. Korniszony kroimy w kostkę. Oliwki zielone odcedzamy z zalewy dodajemy do sałatki. Tuńczyka lekko odcedzamy ale zostawiamy troszkę oleju. wszystkie składniki mieszamy razem doprawiamy pieprzem i solą czosnkową do smaku. Posypujemy natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

radosna29 28.01.2013 21:40
pychotka
miroslawa 27.01.2013 11:05
super
safcia 27.01.2013 10:34
smaczna
Paolcia 27.01.2013 10:23
apetycznie wyglada
iwa643 27.01.2013 10:00
Polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak