Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ryżowa z tuńczykiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 400 g
kukurydza w puszce 1
tuńczyk 2 puszki
ogórki konserwowe 3 szt
papryka czerwona 1
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ryżowa z tuńczykiem

Kroki postępowania

1
Ryż ugotować.Wystudzić.Do wystudzonego ryżu dodać odsączoną kukurydzę oraz tuńczyka
Krok 1 - sałatka ryżowa z tuńczykiem foto
2
paprykę i ogórki pokroić w drobną kostkę i dodać takze do ryżu.
Krok 2 - sałatka ryżowa z tuńczykiem foto
3
dodać do całości majonez ,sól i pieprz i wszystko wymieszać
Krok 3 - sałatka ryżowa z tuńczykiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 15.02.2013 08:28
pycha
misia53 16.01.2013 22:50
świetna sałatka
Luki 11.01.2013 07:59
znakomita
Wiesława1 11.01.2013 07:54
uwielbiam sałatki
IwonaKa 10.01.2013 21:03
świetna
gosia56 10.01.2013 20:58
pycha
Iwka 10.01.2013 20:14
chętnie bym taką zjadła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak