Sałatka pieczarkowa z porem, jajkami i kukurydzą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    500 gram
  • masło

    2 łyżki
  • jaja na twardo

    3 szt.
  • Kukurydza z Puszki

    1 szt.
  • por (biała część)

    1 szt.
  • sól

    do smaku
  • majonez tradycyjny

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w drobną kostkę, usmażyć na maśle. Dodać do ostudzonych juz pieczarek kukurydzę, pokrojone jajka, pokrojonego pora, przyprawić, dodać majonez. Wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sunnymood 02.03.2012 18:21
extra:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat