Składniki:
kapusta pekińska | 1/3 główki |
marchew | 1 szt. |
por (biała część) | 10 cm. |
jabłko | 1/2 szt. |
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat | 1 łyżka |
natka piertuszki posiekana | 1 łyzka |
kiełki lucerny | wg. uznania |
olej | 1 łyżka |
kapusta pekińska | 1/3 główki |
marchew | 1 szt. |
por (biała część) | 10 cm. |
jabłko | 1/2 szt. |
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat | 1 łyżka |
natka piertuszki posiekana | 1 łyzka |
kiełki lucerny | wg. uznania |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: