Sałatka obiadowa

Sałatka obiadowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczypiorek

    1 pęczek
  • sałata

    1 główka
  • jajko

    4 sztuki
  • olej sezamowy

    3 łyżki
  • sól

  • Pieprz zielony ziarnisty Prymat

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Sałatka obiadowa

Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w kostkę. Sałatę umyć, osuszyć i porwać na kawałki. Szczypiorek posiekać. Do sałaty dodać jajka, szczypiorek, olej sezamowy. Doprawić do smaku, wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Agnik 29.03.2011 08:29
niczego sobie
mikrusiak 11.11.2010 17:23
dobre:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat