Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka obiadowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata masłowa 1 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
szparagi białe 1/2 pęczka
pomidor 1 szt
ser feta kawałek
oliwa
Zioła prowansalskie suszone Prymat
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka obiadowa

Główki szparagów gotujemy przez 3-4 minuty we wrzątku z dodatkiem soli i cukru. Osączamy i studzimy. Sałatę rwiemy na kawałki, pomidora i fetę kroimy w kostkę, tuńczyka osączamy. Wszystkie składniki łączymy, polewamy oliwą, posypujemy ziołami i pieprzem. Mieszamy. Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak