sałatka jarzynowa z mięsem pieczonym

sałatka jarzynowa z mięsem pieczonym

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    3 sztuki
  • seler

    ½ główki
  • pietruszka

    1 sztuka
  • ogórki kiszone

    3 sztuki
  • jabłko

    1 sztuka
  • marynowane grzybki

    10 sztuk
  • pieczone mięso

    50 dag
  • zielony groszek

    ½ szklanki
  • majonez

    4 łyżki
  • natka pietruszki

    1 łyżka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania sałatka jarzynowa z mięsem pieczonym

Marchew, seler i pietruszkę ugotować. Groszek ugotować osobno w lekko osolonej wodzie. Wszystkie ugotowane i surowe składniki pokroić w kostkę. mięso pokroić na kawałki - wymieszać z majonezem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat