Sałatka fasolowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    2szt
  • marchew

    puszka
  • szczypior

    pęczek
  • kukurydza

    puszka
  • seler konserwowy

    2słoiki
  • jogurt naturalny

    1szt
  • majonez

    3łyzki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka obrać, pokroić w półplastry. Marchew pokroić w plastry, szczypiorek drobno posiekać. Dodać pozostałe składniki, zalać jogurtem połączonym z majonezem, wymieszać doprawić do smaku

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat