Sałatka fasolowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała fasola

    1 puszka
  • fasola czerwona

    1 puszka
  • ciecierzyca

    1 puszka
  • seler naciowy

  • por

    1
  • majonez

    3 łyżki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystko odsączamy z zalewy i przekładamy na druszlak , łodygę selera kroimy w cienkie paseczki tak samo robimy z porem i w miseczce łączymy wszystkie składniki , dodajemy kolejno estragon , majonez sól, pieprz i mieszamy . Wkładamy do lodówki aby wszystko się przegryzło.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
babcia 27.08.2012 12:31
też ciekawa
babcia 27.08.2012 12:31
też ciekawa
artur7 16.09.2011 10:45
mniam
artur7 16.09.2011 10:45
mniam
Katarzyna/kate1980 15.09.2011 21:28
bardzo fajna
aginaa 15.09.2011 12:33
super przepis
novita26 15.09.2011 08:26
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat