Składniki:
ogórek gruntowy | 2 kg |
sól | 1/8 szklanki |
cukier | 1/4 szklanki |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
oliwa | 1/2 szklanki |
cebula | 200 g |
ząbki czosnku | 3 szt |
koper świeży | 1 pęczek |
ogórek gruntowy | 2 kg |
sól | 1/8 szklanki |
cukier | 1/4 szklanki |
ocet 10 % | 1/2 szklanki |
oliwa | 1/2 szklanki |
cebula | 200 g |
ząbki czosnku | 3 szt |
koper świeży | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: