Rzodkiewka ze śmietaną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana 18 proc

    180 g
  • sól

    1 szczypta
  • pieprz

    1 szczypta
  • rzodkiewka

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewki umyć, pokroić w plasterki. Połączyć ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bami 14.11.2011 23:41
Dobra rzecz taka rzodkiewka :)
Edyta31 02.07.2011 00:56
apetyczne i zdrowe :)
Angelika10 02.06.2011 21:19
Pyszne,

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat