Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewka ze śmietaną

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek
szczypiorek pęczek
śmietana 18 proc 4-5 łyżek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz czarny mielony Prymat

Porada

Rzodkiewkę ze śmietana możemy podać do obiadu lub jako samodzielne danie.

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewka ze śmietaną

Rzodkiewki myjemy, kroimy nożem w dość cienkie paski . Delikatnie solimy i pozostawiamy aby zmiękły, odciskamy z nadmiaru wody. Szczypiorek płuczemy, drobno siekamy dodajemy do rzodkiewki. Dodajemy śmietanę, doprawiamy pieprzem świeżo mielonym i dokładnie mieszamy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bogusia 82 06.06.2015 00:08
Smaczny i szybki :)
Łukasz15 04.06.2015 21:56
Smaczny dodatek do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak