Rzodkiewka z jajkami w smietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

  • sól

  • pieprz

  • rzodkiewka

    1 (czerwona)
  • jaja na twardo

    5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka obieramy i kroimy w kostkę, a rzodkiewki w talarki. Wszystki wrzucamy do jednej miseczki, zalewamy śmietaną, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewelina38 21.01.2013 18:54
fajny pomysł na pyszne jedzonko
Wacław 24.12.2011 10:55
smaczne !
Wacław 24.12.2011 10:55
smaczne !
Zoso 11.04.2011 20:14
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat