Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYŻ Z JABŁKAMI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 SZT.
jabłka 2 SZT.
rodzynki 20 DAG
mleko 1 LITR

Przepis i sposób przygotowania na: RYŻ Z JABŁKAMI

MLEKO WLAĆ DO GARNKA I WSYPAĆ DO NIEGO 2 WORECZKI RYŻU. CAŁY CZAS MIESZAJĄC ŻEBY SIĘ NIE PRZYPALIŁ GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI I AŻ RYŻ WPIJE CAŁE MLEKO.
JABŁKA POKROJONE W KOSTKĘ UGOTOWAĆ MOŻNA DODAĆ RÓWNIEŻ CYNAMON.
DO UGOTOWANEGO RYŻU DODAĆ UGOTOWANE JABŁKA Z CYNAMONEM MOŻNA RÓWNIEŻ DODAĆ SOK KTÓRY ZOSTAŁ WYDZIELONY PODCZAS GOTOWANIA JABŁEK I T OWSZYSTKO WYMIESZAĆ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 11.03.2014 11:59
bardzo lubię !!!!!!
pestka 11.03.2014 11:08
lubię taki obiad

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak