Rybne smarowidło kanapkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledzie w oleju

    1 puszka
  • szczypiorek usiekany

    2 łyżeczki
  • śmietana

    2 łyzeczki
  • musztardy

    1 łyżeczka
  • bagietka

  • ogórek

    1 szt
  • Pieprz czarny mielony Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzia rozdrabniamy widelcem dodajemy pokrojonego w kosteczkę ogórka,śmietanę ,musztardę,szczypiorek,dokładnie mieszamy i na koniec doprawiamy pieprzem.Podaję z bagietką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
berys18 20.02.2015 14:21
dobre smarowidło
MagdaXXX 13.02.2014 16:43
mniam ekstra
eMMe 13.02.2014 16:08
Oo ze śledziami to jeszcze nie robiła pasty n kanapki. Muszę spróbować:)
artur7 13.02.2014 15:59
pyszny dodatek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat