Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w tatarskim sosie

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z dorsza 500 g
jogurt naturalny 200 g
majonez 200 g
groszek konserwowy mała puszka
sól do smaku
pieprz do smaku
pieczarki marynowane kilka szt
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w tatarskim sosie

Rybę pokroić na kawałki i ugotować w wodzie z dodatkiem wegety lub na parze, około 10 minut ( uważać aby się nie rozgotowała).Wystudzić i ułożyć na półmisku.

Majonez połączyć z jogurtem, dodać groszek, pokrojone w kostkę jajko i grzybki, doprawić do smaku solą i pieprzem.Sosem polać rybę, dowolnie udekorować półmisek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 27.12.2013 22:27
świetny przepis
natalia.doradca 08.10.2013 11:12
smaczna rybka
marta19 07.10.2013 22:25
uwielbiam ;)
Pyszota 07.10.2013 21:36
musi super smakować
Ela_K 07.10.2013 21:16
pyyyycha :)
idealme 07.10.2013 21:14
pysznosci :)
paulina2157 07.10.2013 20:56
ciekawy przepis
kokoszka
kokoszka 07.10.2013 20:30
pysznie wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak