Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym

Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba

    3/4 filety
  • Musztarda francuska Prymat

    1 łyżka
  • śmietana

    2 łyżki
  • majonez

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto
Przygotuj wszystkie składniki.
Krok 2 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto
Ulubioną rybę układamy w naczyniu żaroodpornym. Doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 3 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto
W misce mieszamy śmietanę, majonez i musztardę. Doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 4 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto
Każdą rybę smarujemy powstałym sosem.
Krok 5 - Ryba w sosie śmietanowo-musztardowym foto
Rybę wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. na ok. 15 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
misia123410 13.11.2015 09:20
pysznę danie na piątek

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat