Składniki:
pangi | 2 filety |
musztardy | 3 łyżki |
tymianku | 1 łyżka |
bazylji | 1 łyżeczka |
soku z cytryny | 3 łyżeczki |
soli | 1 szczypta |
pieprzu | 1 szczypta |
cytryny | 4 plasterki |
olej do smażenia |
pangi | 2 filety |
musztardy | 3 łyżki |
tymianku | 1 łyżka |
bazylji | 1 łyżeczka |
soku z cytryny | 3 łyżeczki |
soli | 1 szczypta |
pieprzu | 1 szczypta |
cytryny | 4 plasterki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: