Ryba w jarzynach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • morszczuk - filet

    4 szt
  • jajko

    1 szt
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    wg.potrzeby
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • sok z cytryny

    wg.uznania
  • warzywa mrożone

    1/2 (na patelnię)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę przyprawić solą,pieprzem,przyprawą do ryb i skropić sokiem z cytryny.Opanierować w jajku i bułce tartej i usmażyć na patelni.Warzywa dusić na patelni z odrobiną wody i szczyptą bazylii.Podajemy z plasterkiem cytryny i zieloną pietruszką.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Grażyna13 04.08.2013 20:37
Pycha, moje smaki :)
Seba 26.07.2013 10:23
smaczna rybka
anemon 14.01.2013 09:36
Dobry pomysł na rybę i dobry pomysł na szybki obiad.
Pani Domu 06.12.2012 13:35
fajna rybka
Krystyna32 02.08.2012 11:40
extra
adam1f 19.06.2012 00:30
dobra
Sylwia56 19.01.2012 15:40
pycha
Dorian 16.01.2012 07:48
pycha
melonik 29.12.2011 16:39
pycha
jeta72 29.11.2011 12:00
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat