ryba po grecku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • średnich marchewek

    10szt
  • por

    1szt
  • cebule

    2szt
  • przecieru pomidorowego

    250 ml
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

# Warzywa umyć, obrać i zetrzeć na tarce. Wymieszać, a następnie dodać przecier pomidorowy. # Filety obsypać przyprawa do ryb, panierować w bułce tartej i podsmażyć. # Kawałki ryby ułożyć w naczyniu na przemian ze startymi warzywami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorota59 24.05.2011 21:04
uwielbiam
matii6 16.05.2011 20:41
wygląda super
Grażyna13 30.03.2011 08:29
Podoba mi się :)
Aniunia773 20.02.2011 20:01
super
alaaa 15.02.2011 18:54
ładnie podana
Kate131 17.12.2010 07:25
nie przepadam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat