Rumiana jagódka

Rumiana jagódka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • syrop malinowy

    55 ml
  • bita śmietana

    55 ml
  • mleczko kokosowe

    10 ml
  • mleko

    150 ml
  • maliny świeże

    35 g
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Rumiana jagódka

Wszystkie składniki mieszamy ze sobą w mikserze. Przelewamy do wysokiej szklanki i podajemy. Na wierzch możemy dać bitą śmietanę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat