Rożki z camembert

Rożki z camembert

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka konserwowa

    40 dag
  • orzechy włoskie

    12
  • majonez

    5 łyżek
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Rożki z camembert

Serki zemleć, zmiksować z majonezem. Przyprawić i wymieszać z pietruszką. Szynkę pokroić na cienkie plasterki i zwinąć w rożki. Każdy rożek szprycować masą i udekorować połówką orzecha.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat