Rożki twarogowe z tuńczykiem.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    10 dag
  • soł, pieprz, sok z cytryny

  • śmietana 18 proc

    1 łyżka
  • twarożek

    3 (śmietankowy)
  • twaróg

    4 plastry
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tuńczyka wymieszać z twarożkiem, śmietaną i przyprawami.
Łyżkę farszu nałożyć na plaster serka ,zwinąć w rożek i spiąć wykałaczką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
artur7 04.10.2013 16:21
elegancka przekaska
sylwia_mc 04.10.2013 15:30
elegancka przekąska
idealme 04.10.2013 15:01
pyszności! :)
Ania321 04.10.2013 14:04
szybka i efektowna przekąska :)
Magula 04.10.2013 13:55
pięknie podane
nutellla 04.10.2013 13:41
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat