Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Rożki twarogowe z tuńczykiem.

5.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju
10 dag
soł, pieprz, sok z cytryny
śmietana 18 proc
1 łyżka
twarożek
3 (śmietankowy)
twaróg
4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Rożki twarogowe z tuńczykiem.

Tuńczyka wymieszać z twarożkiem, śmietaną i przyprawami.
Łyżkę farszu nałożyć na plaster serka ,zwinąć w rożek i spiąć wykałaczką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 04.10.2013 16:21
elegancka przekaska
sylwia_mc 04.10.2013 15:30
elegancka przekąska
idealme 04.10.2013 15:01
pyszności! :)
Ania321 04.10.2013 14:04
szybka i efektowna przekąska :)
Magula 04.10.2013 13:55
pięknie podane
nutellla 04.10.2013 13:41
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak