Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół z makaronem i serem twarogowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wywar z kości 1 l
makaron 160 g
por 40 g
margaryna 40 g
sól
pieprz
twaróg 120 g

Przepis i sposób przygotowania na: rosół z makaronem i serem twarogowym

Do wywaru dodaję makaron, sól i gotuję. Pory kroję w krążki. Ser twarogowy rozgniatam widelcem. Kiedy makaron jest miękki, dodaję ser i pora i wszystko zagotowywuję. Przyprawiam zupę solą i pieprzem, a na końcu dodaję margarynę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sznycel 15.08.2012 20:10
tania, sycąca zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak