Przepis i sposób przygotowania na: roladki ze schabu
Kroki postępowania
kroimy w plasterki cebule, ogórka oraz boczek
na brzegu mięsa układamy cebulkę, ogórka i boczek.
robimy sos (mąka z wodą) mieszamy aby nie powstały grudki.
schab bez kości | 1kg |
Musztarda delikatesowa Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ogórek kiszony | 4 szt. |
cebula biała | 2 szt. |
boczek wędzony | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
mąka pszenna |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: