Roladki z szynki i szparagów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka

    6 plastrów
  • szparagi marynowane

    6 sztuk
  • sos chili

    1 łyżeczka
  • majonez

    3 łyżki
  • posiekane migdały

    2 łyżki
  • wódka

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Majonez zmiksować z wódką, sosem chilli. Szparagi zawijać w plasterki szynki, układać je na półmisku, polać sosem i posypać posiekanymi migdałami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IKrakowianka 26.10.2013 17:45
bardzo fajny pomysł na kolację
Katarzyna/kate1980 27.05.2012 23:17
bardzo ciekawy przepis
pawelek180844 11.05.2012 19:24
mmmm! super :)
kielcok1 08.12.2011 19:33
o jej
aacaac 29.04.2011 06:39
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat