Roladki z łososia.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    1 op
  • majonez

    2 łyzki
  • bulion warzywny

    1 kostka
  • natka pietruszki

    do dekoracji.
  • Żelatyna wieprzowa Prymat

  • pieczarki marynowane

    1 słoiczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Plastry łososia posmarować majonezem.Pieczarki pokroic w cienkie plasterki i ułozyc na majonezie.Zwinąć łososia w ruloniki,ułozyc na półmisku a z kostki warzywnej,wody i żelatyny przygotowac galaretkę.Po ostudzeniu zalać roladki i wstawić do lodówki do zastygnięcia.
Udekorowac natkż pietruszki i całymi pieczarkami.
Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adelajda 27.01.2014 19:08
lubię łososia :)
Katarzyna59 17.01.2014 14:14
smaczne roladki
Ada-Gaba 29.10.2013 06:52
apetyczna przekąska
olkaaa 05.06.2013 07:47
uwielbiam łososia
Motorek 17.02.2013 13:02
uwielbiam łososia to na pewno taka potrawka by mi smakowała
jeta72 24.10.2011 00:05
świetne
ziutula 01.09.2011 09:47
apetyczna przystawka...
barbara11561 17.07.2011 08:55
smaczna przekąska
IZABELA29 13.07.2011 08:43
zachęcająco, warto zrobić i zasmakować w tych roladkach
misia53 11.07.2011 12:31
a nie mówiłam,że u ciebie i łosie i łososie....hihi..

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat